Nepromeškejte svou šanci!

🎄 Poprvé za 8 let nabízíme vánoční slevu 

35 % na všechny naše samostatné online kurzy 🦌

Navíc získáte kurzy Umělá inteligence v cukrařině 

a Jak fotit sladké mobilem jako dárek k tomu

v hodnotě 3740 Kč (158 EUR) 🎁 

Stačí do 23. 12. 2024 zadat kód: VANOCE35

 Připravte se s námi na sladké Vánoce plné radosti!

Exkluzivní zbrusu

nová online kuchařka

Pečení nejen na neděli

63 zcela nových receptů bez lepku a jiných alergenů

Všichni to známe. Blíží se víkend, a my stojíme před otázkou:

Co mám vlastně péct? Rodina a blízcí čekají na něco výjimečného k sobotnímu odpoledni nebo nedělní snídani.

Ale co když má někdo z rodiny zvláštní dietní omezení,

jako je celiakie nebo alergie na obiloviny či mléko? 

Právě z tohoto důvodu vznikla tato nádherná online kuchařka, kterou pro vás Radka Vrzalová (Bezlepková matka) připravila.

Chci začít péct už dnes!

Co v online kuchařce najdete?

Běžné „plechovky“, bábovky, kynuté buchty, sušenky, drobné slanosti.
Lahodné pečivo pro víkendové mlsání.

Celkem 63 receptů – což znamená, že můžete každý víkend v roce vyzkoušet minimálně jeden nový recept!

Recepty vhodné pro různé intolerance či alergie – laktóza, mléko, vejce.

Radka se s vámi podělí o své cenné rady a poznatky, které bezpochyby stojí za to.

Máte k dispozici 63 písemných receptů,

přehledně rozdelených do dvanásti měsíců v roce.

Přístup máte kdekoli a kdykoli: Online kuchařka je dostupná na jakémkoli zařízení

s internetovým připojením, což znamená, že recepty jsou vždy na dosah ruky,

ať už jste doma, v obchodě nebo na cestách, můžete se k receptům

kdykoliv vrátit a užít si je znovu a znovu.

Není potřeba nic težkého nosit s sebou, nebo si něco tisknout, zakladát,

vše najdete ve svém online zařízení.

Nečekejte jen na zvláštní příležitost; každý den nabízí příležitost zaplnit váš domov radostí z vlastnoručně připravených pekařských dobrot.

Společně proměníme suroviny v ohromující díla...

Představte si, jak vaše děti nebo vnoučata budou s úžasem pozorovat každý

váš pohyb v kuchyni, plni očekávání, až z trouby vytáhnete další dobroty.

Co všechno se naučíte?


1. leden (január)


1. Domácí skořicové rolky

2. Louhované preclíky

3. Ananasová bábovka s kokosem

4. Poválečný dort z vlašských ořechů a mletých vloček

5. Metro dezert

2. únor (február)


1. Hříšné valentýnské cupcakes

2. Nová verze receptu na jednoduché bagely či bagetky bez kynutí

3. Linecký strouhaný jablečný koláček

4. Citrónový chlebíček, valentinská verze

5. Masopustní koblihy

3. březen (marec)


1. Kynuté jemné mazance

2. Školní svačinové muffiny

3. Housky pro Elišku variace s Cottage sýrem bez laktózy

4. Jarní zelené křupavé Madlenky

5. Punčák

4. duben (apríl)


1. Buchta na víkend z lednice a mrazáku

2. Andělský dort

3. Slaný jarní odlehčený koláč

4. Naše školní čoko sušenky

5. květen (máj)


1. Sušenkové řezy jahody-rebarbora

2. Extra čokoládový koláč pánská záležitost

3. Marcipánová galetka a sušenky s jahodama pro mámy, matky, maminky

4. Zrníčko – chléb bez kypřidel a kynutí

5. Věncový dort kakaový s mandlemi aneb jak se pekla Pavlova za první republiky

6. červen (jún)


1. Jogurtový chléb bez kynutí s mrkví a ořechy

2. Tyčinky výletní meruňkovo-arašídové

3. Levandulová bábovka s citrónem a bílou čokoládou (bez lepku, případně bez laktózy)

4. Slavnostní dort – jahodové želé

5. Kakaový tvarohový koláč s ovocem

7. červenec (júl)


1. Kynutý koláč ovocný letní

2. Francouzské jahodové větrníčky z odpalovaného těsta

3. Maková třešňová (višňová) bábovka

4. Obrácený meruňkový expres koláč

5. Focaccia – placatý chlebík, třeba na cesty nebo jako příloha, verze 21

8. srpen (august)


1. Slaný štrůdl s houbovou náplní

2. Chalupářské vdolky na sladko i slano

3. Ostružinový Míša dort

4. Rybízový koláč se sněhem

5. Ovocný jemný cuketový chlebíček

9. září (september)


1. Pivní rohlíky

2. Italský oříškový koláč s čokoládou

3. Kořeněný švestkový koláč s mákem

4. Štrůdl z prvních jablíček

5. Marcipánové trubičky

10. říjen (október)


1. Francouzský chléb FOUGASSE (inspirace Josefem Maršálkem)

2. Dort ala sacher z kaštanové mouky a mandlí

3. Piškotový světlý dort s ovocným želé

4. Sněhová roláda s pozdními malinami

5. Švestkový peřinkový koláč

11. listopad (november)


1. Slané parmazánové těsto na Svatomartinské slané rohlíčky, bagety, večky nebo sváteční trhací stromeček

2. Kynutá bábovka s mákem

3. Hříšný hruškový koláček

4. Dort pro Harryho Pottera

5. Kremeš nebo šátečky - řez

12. prosinec (december)


1. Slané tyčky s olivami

2. Perníkové řezy s krémem a ořechovou krustou

3. Kokosová kolečka s MATCHA čajem nebo tmavá kolečka ala OREO

4. Šťavnatá vánoční štola z formy

5. Domácí kremrole

6. Housky pro Elišku ala Maršálek

7. Tmavé kaiserky

8. Lipánkovy lesní dortíčky

Pro nováčky i zkušenější pekařky

Jsme přesvědčeni, že naše online kuchařka si získá vaše srdce ❤️.

Objevíte zde množství receptů a inspirace.

Využíváme pouze ingredience a nástroje, které buď již máte po ruce doma, nebo je můžete bez problémů obstarat v nejbližším obchodě. 

Udělejte radost sobě, nebo někomu jinému.

63 zcela nových receptů bez lepku a jiných alergenů za 907 Kč (21 eur)

Nepromeškejte svou šanci!

🎄 Poprvé za 8 let nabízíme vánoční slevu 

35 % na všechny naše samostatné online kurzy 🦌

Navíc získáte kurzy Umělá inteligence v cukrařině 

a Jak fotit sladké mobilem jako dárek k tomu

Stačí do 23. 12. 2024 zadat kód: VANOCE35

 Připravte se s námi na sladké Vánoce plné radosti!

Autorky

Radka Vrzalová. Přes 16 let se zabývá bezlepkovou a dalšími přidruženými dietami k onemocnění celiakie. Vše vzniklo kvůli první dceři, které byla celiakie diagnostikována už ve 2,5 letech. 

Vystudovala genetiku a genové inženýrství, ve své profesní kariéře se  vénovala forenzní genetice, potravinářské technologii i hygieně potravin a potravinářských provozů.

V současné dobé se věnuje doktorskému studiu na katedře kvality potravin JU České Budějovice a pracuje na JETE.

Protože ji potraviny a jejich zpracování bylo vždy velmi blízké a studovala podobné obory, snažila se a dodneška se snaží vytvořit recept na něco dobrého a třeba i zdravého pro všechny, kdo si zrovna nemohou v potravinách moc vybírat.

Rozumí spletitým zákonům a vyhláškám, které se týkají alergenů v potravinách a jejich sledování v potravinářských provozech. 

Fyzické kurzy pořádá v Praze, Jihlavě a v Českých Budějovicích. Vždy v perfektně vyčištěném a dekontaminovaném prostředí pro bezpečnost všech zúčastněných. 

Spolupracuje s potravinářskými firmami na tvorbě nových  bezlepkových výrobků a receptur, které usnadňují život s dietou bez lepku.

Je ambasadorem bezlepkových potravin v Dm drogerii ČR a spolupracuje pod zn.Dm Bio např. na bezlepkových receptech pro pořad Kluci v akci  ČT.

Byla zařazena do programu: Inspirativní ženy Česka.

Můžete ji ji sledovat i v dalších médiích. Například v pořadu Gejzír od České televize, při rozhovoru v Českém rozhlase o vaření bez lepku a ve vánočním díle magazínu Dámská jízda, v seriálu časopisu Apetit o bezlepkovém vaření, na webu kritiky.cz a na serveru Styl ŽIVOTA. 

Vydala čtyři vlastní originální kuchařky. Na jedné spolupracovala s redakcí časopisu Apetit. S Radkou se potkáte v online kurzu Základy bezlepkového pečení a Základy sladkého kynutého těsta bez lepku.

Vanda Pálková stojí od roku 2016 v čele značky Sladké mámení – revoluce ve zdobení. Spolu s týmem zkušených profesionálů nabízí klientům v České republice a na Slovensku kvalitní vzdělávání v oblasti cukrařiny a pekařiny.

Vytvořili přes 700 výukových videí ke kurzům, které absolvovalo již více než 6 000 tisíc lidí.

Je propagátorkou zdobení krémem, autorkou luxusní cukrářské sady BE FINEST na květinkové zdobení a osobně vyškolila přes 600 zájemců o zdobení krémem.

Prostřednictvím online výuky sdružuje milovnice a milovníky pečení a zdobení cukrářských produktů.

S Vandou se potkáte v online kurzech Korejské zdobení I. a II., Špachtlování I. a II., Brazilský krém, který netaje, Dortový carving, Sukulenty z krému, Květinkové zdobení a na fyzických kurzech Špachtlování a Korejského zdobení.

Jaké další výhody můžete očekávat, když se rozhodnete pro naši kuchařku?

Kromě přístupu k receptům na celý život vám nabízíme

také několik bonusů zdarma.

1. bonus – sleva na nákup výrobků u LKstore.cz

2. bonus – sleva na nákup výrobků u Pastrymarket.sk

3. bonus – sleva na všechny Radčiny knihy

4. bonus – sleva na nákup výrobků u Diana-company.cz a sk

Chcete se dozvědět více?

Nebo máte další otázky? 

Zde najdete nejčastěji kladené dotazy a odpovědi, které vám mohou pomoci.

Jak se přihlásím a uhradím online kuchařku?

Po dokončení objednávky obdržíte zálohovou fakturu e-mailem. Kuchařku můžete zaplatit bankovním převodem nebo platební kartou.

Kdy dostanu doživotní přístup do online kuchařky?

Jakmile vaše objednávka bude uhrazena, získáte okamžitý přístup do členské sekce. Od této doby k němu máte trvalý přístup.

Co potřebuji mít, abych si recepty mohl(a) přečíst?

Budete potřebovat pouze zařízení s připojením k internetu, jako například počítač, tablet nebo mobil. Po dokončení objednávky vám zašleme heslo pro přístup do členské sekce, kde naleznete všechny recepty.

Jak dlouho budu mít přístup k receptům?

V přístupu k receptům nejsou žádná omezení. Máte přístup 24 hodin denně a 7 dní v týdnu, takže si je můžete prohlížet podle svého časového plánu a potřeb.

Zvládnu to?

Ano, recepty jsou koncipována tak, aby byla srozumitelná pro všechny. Bez ohledu na to, zda jste začátečník nebo pokročilý, budete mít přístup ke všem potřebným informacím.