Dôležité upozornenie pre všetkých našich slovenských priaznivcov! Môže sa stať, že váš prehliadač automaticky prekladá obsah našej stránky do slovenčiny. Bohužiaľ, tento automatický preklad nemusí vždy presne zachytiť pôvodný význam našich textov. Odporúčame ponechať si pôvodný jazyk – češtinu. Ďakujeme za pochopenie.

8 druhů už za 2 dny!

Klasické i nové, ve zdravější variantě.

S tímto cukrovím prostě zazáříte. 

Připravili jsme pro vás

Unikátní kurz

vánočního cukroví

Začíná sladké kouzlení s Milouškou Makó, která vás zasvětí nejen do klasiky, ale i do tajů veganského světa a zaletíme s ní i do Jižní Ameriky.

Představte si... Celý domov voní vanilkou. Rodina je pohromadě. Vánoční stromeček se blyští. Dárky už máte nakoupené.

Jen to cukroví…

S tím jsou každý rok starosti.

Nechci žádné starosti, chci zazářit s novými druhy vánočního cukroví

Do které skupiny patříte vy?

Říkáte si teď: „Vždyť já umím péct cukroví skvěle,

všichni ho chválí, proč bych se měla učit další?"

Už teď je těch druhů tolik...

Opravdu? Co vám říká vaše vnitřní JÁ?

Nebo se vidíte tady?

Nemáte letos čas se do cukroví pustit. Pořád jste ve spěchu

a nevíte, kde vám hlava stojí.

Ti, co ho pečou, už mají objednávky plné a další neberou.

Navíc ta cena, každý rok je vyšší a vyšší… a letos to je raketa,

někde i o 100 % vyšší cena než loni.

Představa, že na vás zbyde už jen cukroví z obchodu, je šílená,

to nikdo z rodiny jíst nebude.

Jenže bez cukroví, vánočky a vaječného likéru to nejsou ty pravé Vánoce, že?

Nezoufejte, protože pro vás máme báječnou zprávu!

V našem novém online kurzu se naučíte nové druhy klasického cukroví

a vánočku, u prátel zabodujete s veganskou variantou a jako třešničku na konec jim dáte ochutnat luxusní cukroví z Jižní Ameriky, po kterém se zapráší rychlostí blesku. A poperou se o ten poslední kousek na talířku. A připijete si s nim lahodným vaječným likérem.

To vše zvládnete za chvilku a bez stresu.

Na vánoční tabuli navíc okouzlíte a budete za hvězdu 😉

Kurzem vás provede naše nová lektorka Miluška Makó, šéfkuchařka restaurace Green Table v Praze, profesionálka vegetariánské a veganské kuchyně a

vycházející hvězda české gastronomické scény, 

společně s Vandou Pálkovou ze Sladkého mámení.

Miluška vám předá své úžasné znalosti. A ty za to rozhodně stojí.

Podívejte se na video, ať víte, co vás čeká.

18 videí (203 minut) už čeká na vás

Přístup k videím získáte ihned a napořád. Sledujte je z pohodlí svého domova. Kdykoliv se k nim můžete vrátit. Na počítači, tabletu nebo mobilu.

Miluška vám navíc poradí i v uzavřené FB skupině.

 Tak neváhejte a pořiďte si tento kurz. Vánoce už klepou na dveře!

Zahalte se příjemnou domácí atmosférou s vůní Vánoc. 

Vždyť cukroví, vánočka, vaječný likér a Vánoce – to je klasika, která k sobě prostě patří. 

A jestli chcete aspoň malinko nahlédnout i do veganského světa, tak s námi máte možná poprvé příležitost.

Určitě vše zvládnete sami, ale zapojit se samozřejmě může celá rodina! Zaručujeme, že tak strávíte spoustu krásných chvil,

na které budete s láskou vzpomínat.

A společně vytvoříte tuhle nádheru...

Letošní Vánoce budou bez stresu

Každý rok pořád to samé. Máte co dělat, abyste stihli všechno nakoupit, poklidit celý byt či dům, připravit štědrovečerní pohoštění a ještě k tomu cukroví. To zabere snad nejvíc času.

Pojďte si to letos usnadnit! 😊

Žádné týdny příprav, pečení a zdobení. Žádný stres, že nestíháte. Žádný pláč, že jste na to celé sama. Naučíme vás zajímavé druhy cukroví, které zvládnete za dva dny! A dokonce i s vánočkou a vaječným likérem.

Podívejte se na video, ať víte, co vás čeká.

Co všechno se naučíte?


Mexické alfajores s lahodnou náplní

(video návod)


Tradiční jihoamerické cukroví. A dozvíte se i to, jak z křehkého těsta vykrojit i komplikovanější tvar.

Pistáciové rohlíčky s limetkou

(video návod)


Jsou lepší než vanilkové! Vydrží dlouho a pistáciová chuť je tu skutečně intenzivní.

Bezlepkové mandlové laskonky s kaštanovým krémem

(video návod)


Mandlové laskonky s kaštanovým krémem si zamiluje prostě každý. Nemusíte mít ani šablonu.

Datlové perníčky

(video návod)


Jsou veganské, bezlepkové a dokonce bez přidaného cukru. Báječná zdravá a rychlá varianta perníčků.

Čokoládové veganské lanýže

(video návod)


Jsou bezlepkové, z kvalitní čokolády, hned hotové a s minimálním počtem ingrediencí. A jsou skvělé také jako dárek.

Vánočka od babičky

(video návod)


Klasická, staročeská. Osvědčený recept z Miluščina dětství. Naučíme vás fígle, jak ji chytře uplést a aby vždy držela. Tu musíte vyzkoušet! 

BONUS ZDARMA:

Vaječný likér (video návod)


Vánoční klasika pro mlsné jazýčky. Miluščin tajný recept je tak lahodný, že ti, co ho po natáčnení tohoto kurzu ochutnali, už nechtěli jiný.

BONUS za zvýhodněnou cenu: Veganská vánočka (video návod)


Ke klasické vánočce přidáváme ještě video návod na druhou pro zpestření – veganskou s kokosovým cukrem.

BONUS za zvýhodněnou cenu:

Čtyři písemné recepty


  • Bílé vosí úly
  • Datlové veganské kuličky bez lepku a přidaného cukru
  • Kávový likér z tonka fazolí
  • Veganský vaječný likér

Pro začátečnice i pokročilejší

Věříme, že tento kurz si zamilují všichni ❤️ Najdete tu spoustu receptů, postupů a inspirace. Provedeme vás krok za krokem, takovým tempem, abyste stihli všechno pochopit a vyzkoušet u vás v kuchyni. 

Pracujeme jen se surovinami a pomůckami, které buď máte doma, nebo je snadno seženete v obchodě. Všechno vám vysvětlíme, názorně ukážeme a poradíme ty nejlepší tipy a triky, aby vaše cukroví bylo prostě dokonalé.

Tak co vy na to? Pustíte se do toho s námi i vy?

Přístup k videím získáte ihned a napořád.

Sledujte je klidně z vaší kuchyně.

Zkrátka tam, kde je vám nejlépe a kde nejraději tvoříte.

Cena fyzického kurzu na vánoční cukroví

stojí 3 900 Kč  (159 eur).

Cena online kurzu je jen

2140 Kč (93 eur)

Tak hurá do toho! 

Věříme, že s tímto kurzem budou vaše sváteční přípravy příjemnější a bez stresu.

Přejeme vám krásné Vánoce!

🎄🎁🍪🕯️🎅

Kdo za kurzem stojí?

Miluše Makó, šéfkuchařka pražského bistra Green Table, přináší svěží a inovativní pohled na vegetariánskou a veganskou kuchyni. S bohatými zkušenostmi a dědičným maďarským temperamentem proměňuje Miluše každý pokrm v dobrodružství plné chutí.

Její kuchařský vývoj, od prvních kroků v maminkině restauraci až po šéfkuchařku v Green Table, je příběhem neustálého růstu. Miluše, která studuje nutriční terapii, přináší do svých pokrmů hloubku a znalost.

V Gourmet Academy v Praze Miluše sdílí svou vášeň pro vaření v kurzech pro všechny nadšené kuchaře. Na Instagramu a v rubrice "Den bez masa" časopisu Gurmet nabízí inspirující recepty a tipy. Její kniha "Rok v Green Table s Miluší Makó" je bohatým pramenem receptů pro celý rok, s důrazem na neplýtvání a sezónnost.

Speciálně pro platformu Sladkého mamění Miluše vytvořila online kurz "Vánoční cukroví", který perfektně koresponduje s jejím kulinářským stylem. Tento kurz nabízí jedinečnou příležitost naučit se pečení vánočního cukroví podle Milušiných originálních receptů.

Vanda Pálková je hlavní tváří značky Sladké mámení – revoluce ve zdobení od roku 2016 a také stojí za projektem cukrářskeho klubu.

Zastřešuje celý tým lidí, který vytváří pro klienty v České republice a na Slovensku kvalitní cukrářské vzdělání.

Je propagátorka zdobení krémem, autorka luxusní cukrářské sady BE FINEST na květinkové zdobení. Osobně vyškolila téměř 600 zájemců o zdobení krémem.

S týmem dalších profesionálů z České republiky a ze Slovenska vytvořili přes 700 výukových videí. Kurzy již absolvovalo více než šest tisíc lidí.  

Prostřednictvím online výuky sdružuje milovnice a milovníky pečení a zdobení cukrářských produktů.

S Vandou se potkáte v online kurzech Korejské zdobení I. a II., Špachtlování I. a II., Brazilský krém, který netaje, Dortový carving, Sukulenty z krému, Květinkové zdobení a na fyzických kurzech Špachtlování a Korejského zdobení.

Jaké další BONUSY ke kurzu dostanete 

1. bonus – přístup do uzavřené podpůrné FB skupiny

2. bonus – certifikát

3. bonus – sleva na nákup výrobků u LKstore.cz

4. bonus – sleva na nákup výrobků u Pastry.cz 

5. bonus – sleva na nákup dortových podložek u Podložky.cz

6. bonus – sleva na nákup výrobků u PhotoTools.cz

7. bonus – sleva na nákup výrobků u Pastrymarket.sk

8. bonus – sleva na nákup výrobků u Diana-company.cz

Zaujal vás kurz a rádi byste ho věnovali jako dárek?

Napište si o poukaz.

Přístup k videím máte už na celý život.

Zajímá vás více?

Napadají vás další otázky? 

Tady jsou ty, na které se nás nejčastěji ptáte.

Jak se přihlásím a uhradím kurz?

Hned po vyplnění objednávky vám do e-mailu přijde zálohová faktura. Kurz zaplatíte například bankovním převodem nebo platební kartou.

Kdy dostanu doživotní přístup do kurzu?

Po uhrazení objednávky vám automaticky přijdou přístupy do členské sekce, kde najdete všechna videa. Od této doby k nim máte trvalý přistup.

Co potřebuji mít, abych si videa mohl(a) pustit?

Počítač, tablet nebo mobil. Stačí vám jen přístup na internet a pak vaše heslo do členské sekce, které vám pošleme.

Jak dlouho budu mít přístup k videím?

Na celý život. Máte neomezený přístup 24 hodin denně, 7 dní v týdnu Kdy vy máte čas a chuť se tomu věnovat.

Zvládnu to?

Ano, videa jsou natočena tak, abyste viděli úplně vše, v detailu. Zvlánou to jak úplní začátečníci, tak pokročilí.

Můžu se vás ptát, když mi něco nebude jasné?

Samozřejmě. Budeme pro vás k dispozici ve FB skupině.

Dostanu certifikát?

Ano. Nafotíte všechny postupy, které jsme vás v kurzu naučili. Vyfotíte celý postup přípravy a fotky nám pošlete. My vám dáme zpětnou vazbu.

Budeme o něco soutěžit?

Ano, jsou pro vás nachystané zajímavé ceny. 🙂